Medlemsaktiviteter

Årets gang i bigården 2017

OBS.    Program for 2018 er endnu ikke fastlagt!

Vi mødes nogle gange i bi-sæsonen til fælles aktiviteter og en snak om bier, driftformer, dronningavl og andre aktuelle emner.

Her en oversigt over fastlagte mødetider:

Dato Sted Tidsrum
10/5 Bjørn Johansen Linjevejen 2 Byrum
Tema: Begynderdag: Har du lyst til at få et indblik i, hvad biavlere beskæftiger sig med og evt. selv starte som biavler, er du meget velkommen til at deltage i foreningens aktiviteter. Specielt denne dag vil vi gøre os anstrengelser for, at programmet målrettet til personer, der ikke har forhåndskendskab til biavl.Udvintring: Hvordan kendes den gode bifamilie? Udrensningningsevne, sygdomme, fredelighed. Hvornår skal man fodre?
kl. 16:00
24/5 Bjørn Johansen Linjevejen 2 Byrum
Tema: Driftformer med brune bier. Deling af bifamilier, -hvornår og hvordan.
kl. 16:00
7/6 Bjørn Johansen Linjevejen 2 Byrum
Tema: Hvordan laver man signe egne dronninger? Valg af avlsfamilier.
Dato Tid/st
kl. 17:00
21/6 Besøg på parrings-stationen i Østerby
Parringer af dronninger er en vigtig del af biavlen. Vi ser lidt på, hvordan det går i denne sæson? Hvem har brug for dronninger, – og hvor mange?
kl. 17:00
Juli Hver torsdag i juli måned(7.,14.,21. og 28. juli) er der en times foredrag om bier ved Skovhytten for besøgene. Biavlere er velkomne som besøgene og deltagere i aktiviteterne. kl. 15:00
4/8  

Vel mødt til hyggeligt samvær!

 Læsø Biavlerforening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>